Chat with us, powered by LiveChat
☰  MENU

Advokatfirmaet Skjold AS benytter Digipost

Vi benytter Digipost til sending og signering av dokumenter. Dette er en del av vårt arbeid for å gi klientene våre bedre informasjonssikkerhet og raskere saksbehandling.  Digipost er Postens elektroniske postboks og benyttes av stadig flere…

Vi benytter Digipost til sending og signering av dokumenter. Dette er en del av vårt arbeid for å gi klientene våre bedre informasjonssikkerhet og raskere saksbehandling. 

Digipost er Postens elektroniske postboks og benyttes av stadig flere offentlige etater, selskaper og privatpersoner. Sending av post via Digipost skjer via en kryptert og sikret forbindelse. Du logger deg på din postboks med BankID eller MinID.

Alle våre klienter vil bli forespurt om de ønsker å opprette Digipost for å motta korrespondanse dersom de ikke har det fra før. Dersom man ikke ønsker å benytte Digipost kan konvensjonell brevpost benyttes. Bruk av åpen e-post med kryptering av innholdet kan også benyttes dersom risikoen er lav med hensyn til sensitivitet i informasjonen, og om sakens og klientens interesser gjør dette fornuftig.

← Prev Nyheter ItemLivechat på våre nettsider